Karamarko: HDZ će ostvariti znatno bolji rezultat nego mu anketari predviđaju

17.05.2013. 15:15:25

Predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko kampanju završava u sve žešćem tonu, pa je u intervjuu za Večernji list rekao: ''Porast ne da je blag, nego je nerealno nizak pa se postavlja pitanje je li zabilježen zato što je nama uistinu narastao rejting ili zbog toga jer je anketarima potreban dokaz vjerodostojnosti. I prije sam tvrdio da su te ankete nelogične, nevjerodostojne – to tvrdim i dalje. Nadam se da je sada svima jasno da se u anketama potkrada neka "sistemska greška". Nakon EU izbora rekao sam kako će se anketari morati ozbiljno zamisliti – očito i jesu. A isto će se dogoditi i nakon lokalnih izbora, zato što će HDZ sigurno ostvariti znatno bolji rezultat nego mu anketari predviđaju.'' - Ha, ha, ja se i inače ne opterećujem tim podatkom, ali kad to čujem od onih koji tvrde kako 700 tisuća glasača, dakle svi izašli, nisu reprezentativniji uzorak od njihovih maksimalno tisuću anketiranih ispitanika, odmah mi je lakše. Osim toga, da se našalim, što god mi budemo ostvarivali bolje rezultate, među SDP-ovim biračima, koji se, izgleda, "većinski" odazivaju anketarima, normalno je da ja, kao predsjednik HDZ-a, budem sve nepopularniji. Nije moj posao biti popularan, niti ja tome težim, pogotovu ne na štetu rejtinga stranke. Izabran sam da stranku politički profiliram, organiziram i osposobim da pobjeđuje pa to i radim - objašnjava o statusu najnepopularnijeg političara. Foto: sc Izvorni članak možete pročitati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.