KNINSKI REPERI "OPRALI JOSIPU RIMAC I JOŠ NEKE"...(VIDEO)

29.03.2017. 07:26:08

U Kninu nema perspektive za mlade obitelji!? Hoće li ili neće biti bolje? Od obećanja se ne živi! I kako reče Johan Wolfang Goethe; Ah,najjača je kušnja bijeda. I najmudrije ribe glad tjera na udicu... Kninski mladi otvoreno i ogorčeno govore o životu u tom gradu iz kojeg je po nekim "neslužbenim" pokazateljima pobjeglo više od šest tisuća(6000!) što mladih što cijelih obitelji zbog nemogućnosti opstanka i životne egzistencije u tom gradu. Naime-uz prevelika obećanja dosadašnjih gradskih struktura kao i u posljednjih desetak godina kada je kao gradonačelnica Gradom Kninom vladala Josipa Rimac, te velikih generacijskih očekivanja mladih izrečena su samo velika i isprazna tipično politička obećanja od kojih je malo ili ništa realizirano što se otvaranja radnih mjesta tiče, jednako tako i nestručnosti i polovnjački pristup kod izvođenja nekih od započetih projekata samo je pokazatelj loše vladavine i vođenja ovog grada. Samo otvaranjem novih radnih mjesta mladi mogu ostati u Kninu, ali osim prevelikih obećanja i strpljivog iščekivanja nisu dobili skoro ništa. Veliki broj njih razočarano u ovaj grad odlazi iz Knina u treće zemlje ne bi li sebi priskrbili ono što im Hrvatska i Knin ne mogu pružiti. Od obećanja se ne živi! Mnogi od njih (onih koji su ostali, a ne rade) su dobili samo redne brojeve i lončiće za čekanje u redu za hranu iz kninske pučke kuhinje i pomoći iz Caritasa ili Crvenog križa. No političari ko" političari, ponovno sa istom pričom; bit će bolje, mi ćemo sad pokrenuti veliki broj projekata, mi ćemo ovo mi ćemo ono, mi ćemo sve dok se ne dokopaju vlasti. I tako godine prolaze, dolaze nove generacije u gradu koji polako ali sigurno postaje prazan i bez-perspektivan. Unatoć svim tim nemilim obećanjima veliki, op"pa -ogroman broj (većinom mladih!) kninjana i kninjanki ogorčeno i ozlojađeno od slatkoriječivosti političara i njihovih lažnih obećanja bježi iz ovog grada u kojem, priča se, a dalo se pročitati po medijima- vlada užasan nepotizam i "navodno,besramno bogaćenje i nebriga dosadašnjih vladajućih struktura". Zasigurno ponukani ovakvom grozomornom pojavom u Kninu koja nije od jučer, reperska grupa Opty je još 11. siječnja 2016. godine uradila spot i pjesmu u kojoj još tad ukazuju na sve gore pomenute probleme koji nisu ništa manji ni danas. I kako reče Johan Wolfang Goethe; Ah,najjača je kušnja bijeda. I najmudrije ribe glad tjera na udicu... Poslušajte što kaže Kninska grupa  Opty o socijalnoj problematici,tajkunima i Josipi Rimac u svojoj izvedbi. Pogledajte VIDEO

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.