Konačno netko uz narod

05.09.2014. 12:47:30

Savez za Hrvatsku podržava sve inicijative za izmjenu postojećeg izbornog zakona, a posebice parlamentarnu inicijativu HDSSB-a i referendumsku inicijativu "U ime obitelji" SAVEZ ZA HRVATSKU na svojoj koordinaciji održanoj 3. rujna 2014. jednoglasno je zaključio: SzH podržava sve inicijative za izmjenu postojećeg izbornog zakona, a posebice parlamentarnu inicijativu HDSSB-a i referendumsku inicijativu "U ime obitelji", koje pridonose poboljšanju i promjenama izbornih pravila u RH te teže ka većoj demokratizaciji političkog života u RH kao i uvođenja veće političke odgovornosti narodnih zastupnika (preferencijalno glasovanje) u Saboru kao i u drugim tijelima državne uprave/samouprave. SzH se oštro protivi inicijativi SDP-a o gušenju referendumske volje naroda odlučivanjem građana u kontroliranim prostorima državne uprave. SzH podržava masovno korištenje elektronskog glasovanja/izjašnjavanja u RH putem postojeće aplikacije e-građani.   SAVEZ ZA HRVATSKU Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.