KRVAVA DRAMA U NJEMAČKOJ

28.02.2019. 07:59:19

Mlada žena (29) ustrijeljena je u utorak navečer oko 22 sata iz pištolja u glavu na ulici u Theodor-Heuss-Allee u Frankfurt-Bockenheimu, diplomatskoj četvrti u kojoj je smještena većina stranih konzulata. Kako izvješćuju frankfurtski mediji, koji se pozivaju na izvješće policije, u mladu ženu na ulici je pucao njen bivši partner (49) i pritom je teško ozlijedio u glavu. Svjedoci tog zaprepašćujućeg događaja koji se dogodio na ulici odveli su ranjenu ženu u obližnju policijsku postaju gdje je došla hitna pomoć i odmah je odvezla u bolnicu gdje su joj utvrđene “ozbiljne ozljede glave”. Nakon što je pucao na ženu, 49-godišnji muškarac koji dolazi iz Main-Kinzig-Kreisa, je okrenuo pištolj prema sebi i, prema izvješću policije, također zadobio ozljede na glavi. Četvorica prolaznika koji su svjedočili događaju izjavili su da je 49-godišnji muškarac ispalio više hitaca te da je pritom pogodio jedan automobil koji je u tom trenutku prolazio ulicom. Srećom, nije pogodio vozača u automobilu, prenosi fenix Nakon pucnjave, 49-godišnjak je pokušao pobjeći pješice, ali ga je policija iz obližnje postaje brzo savladala i privela u postaju, odakle je i on odveden u bolnicu. Policija ne navodi imena ni državljanstvo ustrijeljene žene i muškarca koji je pucao. Jedino neki mediji navode da žena dolazi iz Frankfurtu obližnjeg Hannaua.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.