Kujundžić ulazi u utrku za predsjedničke izbore!

21.08.2014. 11:12:07

"Manje je važno hoću li se kandidirati, važnije je da u Hrvatskoj bude istinska demokracija, da se natječe više kandidata vjerodostojnošću i sadržajem. A ja osobno vjerojatno hoću", rekao je Kujundžić.

Predsjednik Hrvatske zore Milan Kujundžić neizravno je HTV-u potvrdio da se namjerava kandidirati za Predsjednika Republike. "Manje je važno hoću li se kandidirati, važnije je da u Hrvatskoj bude istinska demokracija, da se natječe više kandidata vjerodostojnošću i sadržajem. A ja osobno vjerojatno hoću", rekao je Kujundžić.

Po njegovim riječima, prvi krug predsjedničkih izbora je zapravo predkampanja, "a onda će se vidjeti tko je tko i nakon toga tko će koga podržati i tko će imati priliku koga podržati".

Kujundžić se, po anketama, nalazi na trećem mjestu iza aktualnog predsjednika Ive Josipovića i HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović.

  • Autor: hina/Dnevno.hr
  • Photo: Robert Anic/PIXSELL
 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.