Matić zabrinut za branitelje, ali i sebe: Neki zamnom viču: Ubij ga, ubij! Što bi i ja sad trebao štrajkati glađu?

06.11.2014. 16:10:30

"I ja sam žrtva cijele ove priče, ali se ne žalim. Radim, pokušavam raditi najbolje što mogu u ovim uvjetima, u pratnji policije", kazao je Matić. Ministar branitelja Predrag Matić zabrinut je zbog branitelja koji preko dva tjedna prosvjeduju pred zgradom njegova ministarstva. Kako je kazao nakon sjednice Vlade, još je zabrinutiji za branitelja koji je najavio štrajk glađu. Ova najava brine ga, kako je kazao, kao što ga je zabrinula smrt Nevenke Topalušić i pokušaj samospaljivanja jednog branitelja, piše Tportal. Fred Matić kazao je i kako je pritisak na njega iznimno snažan proteklih tjedana, te upitao: "što bih i ja trebao početi sa štrajkom glađu?". "I ja sam žrtva cijele ove priče, ali se ne žalim. Radim, pokušavam raditi najbolje što mogu u ovim uvjetima, u pratnji policije. Neki branitelji mi prijete i zamnom viču: ubij ga, ubij ga!", pojasnio je Matić. "Jesu li to poruke koje su pojedini čuli na misi na kojoj su bili, ne znam odakle braniteljima te poruke. Te im je poručio: Moja poruka takvima koji mi viču - ubij ga, ubij je sljedeća: "Sjedi 1! Džabe si išao 30 godina i mlatio se po oltarima, nisi ništa naučio!" Matić je još jednom ponovio da je otvoren za dijalog te kazao kako bi najradije da "branitelji ne prosvjeduju".  
  • Autor: I.Galešić
  • Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.