Milan Bandić dovezen na ispitivanje u središte USKOK-a

12.03.2015. 09:35:13

USKOK ga sumnjiči za pokušaj utjecaja na svjedoke, krivotvorenje isprava i sprečavanje dokazivanja Milan Bandić dovezen je jutros u sjedište USKOK-a u Gajevoj gdje bi trebao biti ispitan vezano za najnovije proširenje istrage u aferi Agram. USKOK ga sumnjiči za pokušaj utjecaja na svjedoke, krivotvorenje isprava i sprečavanje dokazivanja. Zbog tih novih sumnji Bandić je početkom tjedna odlukom suca istrage ponovno pritvoren te mu je određen istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnost od ponavljanja djeva, a ostao je i bez jamčevine od 15 milijuna kuna. Ta odluka suca istrage još nije pravomoćna i o žalbama na nju će Izvanraspravno vijeće odlučivati najvjerojatnije idući tjedan. U središte USKOK-a jutros su došli i Bandićevi odvjetnici Krešimir Krsnik i Marijan Hanžeković, no nisu bili raspoloženi za davanje nikakvih izjava.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.