MILJAVAC UPOZORAVA: Na popisu ima 900 osoba i tempiraju uhićenja

02.11.2016. 20:04:01

PREDSJEDNIK HRVATSKOG GENERALSKOG ZBORA ''Tada je iz BiH prema Zagrebu odaslan zahtjev za međunarodnom pravnom pomoći za 22 osobe, među njima su i uhićeni. To je stavljeno na stranu, nitko nije reagirao '', kazao je Miljavac.
Pavao Miljavac, predsjednik Hrvatskog generalskog zbora, smatra da bi uhićenja u Orašju mogla imati političku konotaciju i da je Hrvatska još 2014. znala da bi se mogao pokrenuti proces protiv desetorice Hrvata iz BiH. ”Tada je iz BiH prema Zagrebu odaslan zahtjev za međunarodnom pravnom pomoći za 22 osobe, među njima su i uhićeni. To je stavljeno na stranu, nitko nije reagirao ”, kazao je Miljavac za Tportal. Miljevac upozorava da je u obradi veći broj ljudi. ”Više od 900 osoba je u obradi. Hoće li biti svi hapšeni, ne znam ”, kazao je Miljavac.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.