Mišić Pupovcu: ‘Milorade, dok obilaziš i podržavaš zločince i sam si zločinac…’

19.01.2019. 09:52:45

Nakon ponovnih tenzija i sukoba, kao i posljednjih izjava čelnika SDSS-a MIlorada Pupovca upućenih vukovarskom gradonačelniku Ivanu Penavi, vukovarski branitelj, bivši logoraš, a danas član Hrvatske konzervativne stranke, Predrag Mišić ponovno se oglasio na svojem profilu na Facebooku. Njegovu objavu prenosimo u cijelosti: “DOK JE TEBE Požurio si Milorade Dok je tebe mira neće biti. A ja ti poručujem govori u ime ono malo bjednika, zločinaca koji te sljede. Nas ostale a ima nas veliki broj ostavi na miru . Pusti nas da živimo u svojoj domovini. Tebi i ostalima sretan put. Nisi bio niti ćeš biti čovjek koji želi suživot I boljjitak svima nama. Ti Milorade si prijetnja nama I s tobom nikad neće biti mira.Dok obilaziš zločince I negiraš zločin ,podržavaš zločin I ti si zločinac Ivan Penava I Marijan Pavliček su ono što se Vukovaru a I hrvatskoj trebalo davno dogoditi I da umalo zaboravih kad drugi put ucjenjujes moju glavu stavi pravu cijenu Dok su me četnici ubijali Hrvati mi glavu sačuvaše kao I mnogim srbima”

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.