Mladen Pavković: Pupovac ni jednom nije priznao da je Srbija bila agresor na Republiku Hrvatsku

09.11.2013. 17:30:22

8f7a7b0ad1929c464c3167a8af396d9e

Kad god se za riječ javi Milorad Pupovac za istinske hrvatske branitelje to je isto ili slično kao da ih je drugi puta pogodio – metak. Taj čovjek je na žalost "plod" Sanaderovog HDZ-a, ali on je poput kameleona.

Pogledajte ga danas- najveći je protivnik HDZ-a, a otkada je na vlast došla Kukuriku koalicija neprestano se gura u njihove prve redove. I oni ga prihvaćaju, kao što su ga prihvaćale i sve bivše vlasti. Svi očito trebaju i jednog takvog da pokažu kako i u Hrvatskoj vlada demokracija, kako i Srbi imaju svoje legitimne predstavnike, a prešućuju da baš tog Pupovca navodno ne podržava ni pet posto Srba koji su se izjasnili da je Hrvatska njihova domovina. Sada i on kupuje novi, luksuzni automobil. Usred Zagreba tiska i svoje tjedne(!) novine s nazivom "Novosti" a svaka druga stranica u tom biltenu posvećena je "rušenju" Hrvatske, pljuvanju po Domovinskome ratu i uzdizanju "srpske pobede". I to plaća hrvatska država! Pupovac ni jednom nije priznao da je Srbija bila agresor na Republiku Hrvatsku niti je ikada zapalio svijeću za ijednog poginulog hrvatskog branitelja, a od tih koji su pali za hrvatsku Domovinu, te od živih hrvatskih branitelja, da čovjek ne povjeruje, živi kao "lord", jer mu Hrvatska koju ne voli plaća sve (ne male) troškove. Njemu su otvorena vrata  medija, a poglavito Hrvatske radio televizije, koju također plaćaju (masovno) i hrvatski branitelji koji ne mogu dobiti ni tri posto koliko u njihovim emisijama dobivaju razni pupovci, stanimirovići, mesići, boljkovci... Nema većeg političkog zla od stvaranja hrvatske države od raznih pupovca! Ali, ljudi na vlasti, bili bijeli ili crveni, vole ih. Zbog ravnoteže. I zbog toga imamo to što imamo- i Srbi i Hrvati podjednako su" krivi" za Domovinski rat! I za razaranje Vukovara!(sic!) Stoga, poštovani druže ili gospodine Pupovac svaka hrvatska majka koja je u ratu nekog izgubila, vjerujte,  kad vas vidi ili čuje osjeća bol u grudima, mučninu, a mi koji smo prošli rat, nama se, kad držite "propovjedi", da oprostite – bolje da ne kažemo što, jer bi vas mogli povrijediti, bez obzira što srama niste imali niti imate! Mladen Pavković Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.