Mučan dan za obitelj ubijene Selene: Puštena videosnimka s mjesta ubojstva

10.06.2013. 14:23:01

Na splitskom Županijskom sudu nastavljeno je suđenje 29-godišnjem Ediju Mišiću za ubojstvo Meksikanke Selene Graciano Macedo (31). Optužen je da je nesretnu Meksikanku u kolovozu 2012. brutalno usmrtio na Marjanu. Na nastavak suđenja u Splitu ponovno je stigao i brat ubijene 31-godišnje Selene G. Macedo, Emmanuel. >>Mišić Seleninu obitelj nije ni pogledao, njezin se brat rasplakao Kao dokazni materijal je predočena jednosatna  videosnimka s mjesta ubojstva - otkopavanje tijela, Selena neprepoznatljivog lica, bila je to potresna snimka za sve prisutne, posebno za brata nesretne Meksikanke, koji je svako malo lice pokrivao rukama. Pregledane su i fotografije iz Seleninog fotoaparata, a to su uglavnom fotografije Splita, nje i njezinog brata Emmanuela. Prikazani su i predmeti pronađeni na lokaciji ubojstva na splitkom Marjanu - nož, dres, ruksak i krvavi ručnik. Očekuje se i nalaz neurologa, koji će dati procjenu o uračunljivosti Edija Mišića tijekom počinjenja ubojstva. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.