Najava - 2. dan VIDIK festa

13.04.2015. 15:01:42

Predavanja o palijativnoj skrbi u gradu Splitu i životu i djelu o. Ante Gabrića U sklopu Hrvatskog aktivističkog festivala VIDIK festa, u organizaciji Hrvatske udruge Benedikt, održat će se u utorak, 14. travnja 2015., s početkom u 18.30 sati u dvorani Gradske knjižnice Marko Marulić u Splitu, Ulica slobode 2, predavanje pod nazivom „Palijativna skrb u gradu Splitu – možemo li bolje?“. Predavanje će održati doc. dr. sc. Marko Jukić, a u ime organizatora pozdravnim riječima obratit će se dr. Iva Jurić, članica Savjetodavnog vijeća Hrvatske udruge Benedikt. Istoga dana u sklopu VIDIK festa, u organizaciji Hrvatske udruge Benedikt i Društva Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu, s početkom u 20 sati u Pinakoteci samostana Gospe od Zdravlja u Splitu održat će se predavanje pod nazivom „Život i djelo o. Ante Gabrića“. Predavanje će održati isusovac p. Mirko Nikolić, a pozdravnim riječima u ime organizatora obratit će se Marijo Popović, voditelj Odbora za suradnju s drugim udrugama Hrvatske udruge Benedikt i Toni Marević, predsjednik Društva Neretvana i prijatelja Neretve u Splitu.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.