'Nisam očekivao da ćemo ovako nadigrati Dinamo'

04.10.2013. 07:25:51

nisam-ocekivao-da-cemo-ovako-nadigrati-dinamo-slika-1324951

- Dinamo ima skuplju momčad i dao je zvijezde poput Luke Modrića. Nisam očekivao da ćemo ih ovako nadigrati. Uvjeren sam da ćemo nastaviti s dobrim igrama - rekao je gazda Ludogoreca.

Euforija je zavladala u Ludogorecu nakon pobjede nad Dinamom u drugom kolu Europske lige. Bugarska je momčad vodeća u skupini i sa šest osvojenih bodova ima dobru šansu prezimiti u Europi. Predsjednik kluba Kiril Domuščijev, koji je lani ludovao nakon ispadanja od Dinama, ovaj je put bio puno mirniji. - Dinamo ima skuplju momčad i dao je zvijezde poput Luke Modrića. Nisam očekivao da ćemo ih ovako nadigrati. Uvjeren sam da ćemo nastaviti s dobrim igrama - rekao je gazda kluba. Trener Stojčo Stojev je naglasio da jako respektira Dinamo. - Zasluženo smo slavili. Igračima sam rekao da zaborave ono što je bilo prošle godine. Izašli smo teren i pobijedili ih. Mislim da imamo dobre šanse za jedno od prva dva mjesta - rekao je trener Ludogoreca. Dinamovac Josip Pivarić je naglasio da su ih pogreške u obrani skupo koštale. - Ludogorec nije bio bolji, a slavio je s 3:0. Promašili smo prilike i primili nevjerojatne golove - rekao je Pivarić. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.