"OLUJA 95 - 25 GODINA NAKON"

21.07.2020. 17:59:00

S obzirom na stalne promjene, broj zaraženih i izmjena i dopuna mjera zaštite oko održavanja javnih okupljanja, svakodnevnog praćenja novih mjera samozaštite, a i nama organizatorima koji bi drage volje obilježili Dan pobjede, Dan domovinske zahvlanosti i Dan hrvatskih branitelja, te preuzimianja rizika oko širenja COVID - 19, ipak odluku moramo donjeti, jer vremena za pripreme i sve ostalo je premalo. Kako je danas objavljeno (https://portal.braniteljski-forum.com/blog/novosti/upute-i-preporuke-za-okupljanja) što podrazumijeva pod javno okupljanje i mjere koje moramo poduzeti, jednostavno preveliki je rizik uči u projekt, a biti siguran da se ništa neće dogoditi. I nama je jako žao što smo do zadnjeg čekali, tj. donjeli odluku da "Oluja 95 u Đurđevcu" zbog rečenih mjera neće biti održana. Mada smo mi spremni da i u kratkom roku sve pripremimo za održavanje obljetnice, ali stalne promjene, biti ili ne biti, za sada je da se neće održati obljetnica u Đurđevcu, a isto tako zbog rečenih mjera još ne znamo kako će to biti i u Kninu ili nekim drugim mjestima, ali rizik je prevelik da se nešto dogodi, a poslijedice idu na organizatora. Stoga se ispričavamo što "Oluja u Đurđevcu" neće biti održana, osim da se mjere drastično promijene na bolje, a o svemu ćete biti pravovremeno obaviješteni. Ako ne ove godine, vidimo se na godinu. 

UHB RH

Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: Danijel Pedi

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.