Ovdje će živjeti najmlađa pripadnica jet seta: Imanje od 11 milijuna dolara!

28.06.2013. 11:07:10

Pogledajte luksuzno zdanje na kojem će se igrati trenutno najmlađa Kardashianka. Nekoliko dana nakon poroda, Kim Kardashian i kćerkica North West izašle su iz bolnice, a potom otišle u luksuzno zdanje u Los Angelesu. Vila Kris Jenner u kojoj se nalaze Kim i Kanye, vrijedna 10 milijuna dolara, sad je topli dom obitelji Kardashian - West kojoj se cijeli dan vrti oko malene kćeri.
Vila Kris Jenner na kojoj su Kanye i Kim (Foto: JLP) - 5

Kim, Kanye i North skrivaju se na imanju mame Kris Jenner

>> Jedinstvena prilika - Postanite dio obitelji Kardashian na jedan dan! Nagađa se kako slavni par neće uskoro moći preseliti u svoju vilu koju su kupili za 11 milijuna dolara na Bel Airu jer je par odlučio renovirati neke dijelove kuće, a kako izgleda imanje iznutra, možete pogledati u našoj GALERIJI u kojoj možete vidjeti i luksuznu vilu u kojoj se trenutačno nalaze! Kim uživa u majčinstvu 'Kim konstantno doji, sama ne može vjerovati koliko joj leži majčinstvo', otkrio je bliski izvor za Daily Mail. Tako su Kanye i Kimina majka Kris Jenner snimljeni zajedno u izlasku, a navjerojatnije su odlučili poraditi na svojim odnosima koji nisu uvijek bili prijateljski, piše TMZ dok američke agencije donose njihove fotografije iz zajedničkog izlaska.
Kanye West i Kris Jenner (Foto: JLP)

Kanye i Kris su odlučili poraditi na odnosu

Valja istaknuti kako je Kim prekinula šutnju na društvenim mrežama te se oglasila prvi put od poroda. Čestitala je sekstri Khloe rođendan te napisala: 'Najodanija osoba na svijetu! Život ne bi bio isti bez tebe'.
Unutrašnjost nove vile Kim i Kanyea (Foto: Realator.com) - 3

Kanye i Kim renoviraju svoju vilu na Bel Airu vrijednu 11 milijuna dolara

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor: