PAVKOVIĆ: Branitelji moraju reagirati na Gjenerove uvrede Miri Bulju

14.06.2017. 08:56:54

Zašto politički analitičar Davor Gjenero misli da saborski zastupnik nema pravo procjenjivati hrvatske ministre. Pa to je posao zastupnika. Gjenero je „analitičar“ kakvog djeca prave od pijeska! Sramotno i jadno napao je Davor Gjenero časnog i uvaženog hrvatskog branitelja i saborskog zastupnika Miru Bulja (Most). Tako je uz ostalo rekao (za portal Direktno) da se „o Bulju uopće ne bi trebalo razgovarati“ te da o budućoj ministrici Mariji Pejčinović Burić ima samo riječi hvale, bez obzira što je bila savjetnica Ivice Dačića, „malog Slobe“, i to kao zastupnica Hrvatskog sabora na listi HDZ-a! Politički analitičar pita se: u čemu je problem u njezinu poslu s Dačićem? Pa, vjerojatno u ničemu. To je u hrvatskoj politici već postalo „normalo“ da Hrvati rade za Srbe, a da oni uzvraćaju pljuvanjem, uvredama i bljuvanjem po svemu što je hrvatsko! U tome se, uz srbijanskog ministra Aleksandra Vulina, poglavito ističe baš taj i takav Dačić, kojem „nitko“ nema „muda“ odgovoriti na pravi način. Stoga, na žalost, Srbi sve više „sviraju“ kako Hrvati plešu! A ono što je najgore uvijek se nađu nekakvi „generi“ koji nisu ništa drugo nego „poklopci na srbijanskim loncima“. Ovaj  je analitičar, da oprostite, kakvog djeca naprave od pijeska! Dakle, taj i takav „analitičar“ za hrvatskog branitelja i saborskog zastupnika Miru Bulja kaže da je „poluobrazovan, poluintelegentan te da (čujte sad ovo!) nema pravo ocjenjivati takve ljude kakva je buduća (?) ministrica vanjskih poslova! Bože, pomozi! Zatim je dodao (misleći na Bulja) da o M. P. B. ne može govoriti „netko tko nije sposoban suvislo izgovoriti tri rečenice“! Strašno. To kaže čovjek koji dok govori toliko „frflja“ da ga možebitno ne razumije ni njegova mama! Sve u svemu, kako bilo da bilo, ovakvi „analitičar“, koji na žalost ne zna zbrojiti dva i dva, rađa se jednom u stotinu godina. Gjenero, kako te nije sram pljuvati i bljuvati po onima koji su bili prvi kad je trebalo, koji su te čuvali dok si u vrijeme Domovinskoga rata vjerojatno ležao u nekom podrumu, ili pisao „komentare“ iz Banja Luke, Podgorice ili Beograda? E, nećeš „analitičaru“! Mladen Pavković predsjednik Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91. (UHBDR91.)

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.