PAVKOVIĆ ZA PODCAST VELEBIT: Podravka je slala pomoć četnicima u Vukovaru

19.11.2018. 17:57:05

U PODCASTU VELEBIT je gostovao novinar i publicist Mladen Pavković. U razgovoru s glavnim urednikom portala Tjedno Draženom Stjepandićem razmatrana  su slijedeća pitanja:
♦ Kako je došlo do inicijative da se čitaju imena palih branitelja na komemoracijama? ♦ Zašto se noć kazališta održava na Dan sjećanja na Vukovar? ♦ Što je s dezerterima u Domovinskom ratu? ♦ Koliko od 1300 braniteljskih udruga dobiva pomoć od države? ♦ Gdje je danas Veljko Marić? ♦ Koliko su branitelji izloženi bolestima? ♦ Kako izgleda sudbina branitelja kada se razboli? ♦ Kako je podignut spomenik branitelju koji je učinio suicid? ♦ Koliko su izloženi suicidu članovi braniteljskih obitelji? ♦ Je li sustav dovoljno osjetljiv za branitelje koji su na rubu? ♦ Tko je uzeo nagradu koju je hrvatska policija raspisala za Gotovinom? ♦ Zašto generali šute? ♦ Koliko je zaista ljudi ubijeno u logoru Danica u vrijeme NDH-a u Koprivnici? ♦ Zašto je Koprivnica ‘crveni grad’? ♦ Koja je uloga Zvonimira Mršića u Koprivnici i Podravci? Odgovore na ova pitanja pogledajte na PODCASTU VELEBIT.
Cijeli razgovor pogledajte OVDJE: T

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.