PENAVA: “Milanović je jedini premijer čija Vlada nije uplatila niti lipe za vukovarsku Kolonu sjećanja!

02.07.2015. 09:30:04

“Milanović je jedini premijer čija Vlada nije uplatila niti lipe za vukovarsku Kolonu sjećanja! (…)

Mi se u Vukovaru mučimo i otvaramo tvornice, da mladi ljudi ne odu iz grada, a Milanović i ekipa cijelo vrijeme u Gradu heroju pokušavaju proizvesti kaos! Baukova zadnja priča o Statutu najbolji je dokaz tome! (…) Ako je Pupovcu toliko stalo do Hrvatske i boljeg života srpske manjine – pa što onda ne dovede nekog investitora iz Srbije i zašto Srbija nije obnovila niti jednu ulicu u Vukovaru?! A rušiti su znali…”
I PENAVA JE KOMENTIRAO SRAMOTNU IZJAVU ZORANA MILANOVIĆA O “SIROTINJI” I “NEOBRAZOVANIMA” U RATU TE “ELITI” U UREDIMA I NA SVEUČILIŠTIMA: – Elita su dva poginula sina Marijana Živkovića – jedan je bio nogometni reprezentativac bivše države, a drugi pilot MIG-a 29 – oba su poginula braneći Hrvatsku, a Milanović sada priča da je “elita” bio on – može ga biti sram! PRILOG! POGLEDAJTE KAKO SE U VUKOVARU OTVARAJU RADNA MJESTA ZA MLADE I OBRAZOVANE LJUDE! BEZ CENZURE! POGLEDAJTE ŠTO JE SVE STOŽER ZA OBRANU HRVATSKOG VUKOVARA PORUČIO NENARODNOJ VLADI! EKSKLUZIVNO OTKRIĆE BUJICE! DOZNALI SMO IZ POVJERLJIVIH IZVORA: VESNA PUSIĆ NIJE JEDINI HRVATSKI KANDIDAT ZA GLAVNOG TAJNIKA UN-a! BRANITELJI NA KADIDATURU NAGOVARAJU I AMIRA MUHAREMIJA, HRVATSKOG VELEPOSLANIKA U INDIJI, PUKOVNIKA HV-a I DRAGOVOLJCA DOMOVINSKOG RATA! Dr. Miro Kovač, međunarodni tajnik HDZ-a: “Muharemi je sjajan čovjek, pravi domoljub i odličan diplomat – ideja o njegovoj kandidaturi je za svaku pohvalu, a mislim i da će imati jake lobiste!”

Velimir Bujanec

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.