PETROV: Ne vidim razloga za smjenu Lozančića

06.02.2016. 10:47:51

Petrov vjeruje da će premijer donijeti kvalitetnu konačnu odluku. Čelnik Mosta Božo Petrov kazao je u Intervjuu tjedna na Hrvatskom radiju kako ne vidi razloga za smjenu ravnatelja SOA-e Dragana Lozančića, čije je razrješenje u petak potpisala predsjednica Kolinda Grabar Kitarović. ”Razrješenje se može dogoditi jedino ako su dva potpisa. U ovom trenutku on nije razriješen, predsjednica je učinila korak sa svoje strane. Ja sam obavio razgovor s gospodinom Lozančićem jer sam se htio upoznati sa svim stvarima. Ne mogu reći da sam primijetio da postoje razlozi zbog kojih on ne bi mogao biti ravnatelj SOA-e”, kazao je Petrov Petrov vjeruje da će premijer donijeti kvalitetnu konačnu odluku. ”Ugodno sam se iznenadio kvalitetama premijera. Znam da ćemo imati mogućnost prijedloga. To je čovjek koji poštuje argumente i znam da će svaku stvar pokušati izvagati, ne donosi nagle odluke. Most će sigurno sudjelovati sa svojim prijedlozima. U ovom trenutku mi  ne vidimo razloga za smjenu ”, rekao je Petrov.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.