Plenković uhvaćen na kavi s vrlo zanimljivim društvom

18.03.2017. 18:46:23

Plenković uhvaćen na kavi s vrlo zanimljivim društvom: o čemu su raspravljali navodni vođa desne frakcije HDZ-a i dobro raspoloženi Prgomet? Premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković u subotu je u popularnom zagrebačkom kafiću Charlieju popio kavu s kandidatom za gradonačelnika grada Zagreba iz redova HDZ-a Dragom Prgometom, piše Jutarnji list. Tijekom druženja su im se pridružili i legendarni nogometni trener Miroslav Ćiro Blažević te bivši ministar kulture Zlatko Hasanbegović, član HDZ-a Dinko Čutura te akademski kipar i član upravnog odbora Hrvatskog audiovizualnog centra Ivan Kujundžić. Hasanbegović je navodno na kavu samo kratko navratio. Za njega je poznato da je imao velike sukobe s donedavnim čelnikom HAVC-a Hrvojem Hribarom, u vrijeme čijeg mandata je u Upravnom odboru te institucije sjedila i aktualna ministrica kulture Nina Obuljen. Istovremeno, Hasanbegovića se smatra svojevrsnom desnom oporbom Plenkoviću, a spominje se i da neformalno daje podršku Bruni Esih, koja je najavila kandidaturu za gradonačelnicu hrvatske metropole, piše Slobodna Dalmacija.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.