PODRAVINA SVOJEMU GENERALU

14.11.2019. 16:50:00

Pripreme za manifestaciju "Podravina svojemu Generalu" koja će se održati u četvrtak 14.studenoga 2019. u 18,00 sati u Domu "Mladen Markač" su gotove, bliži se sat održavanja iste.
Da bi sve na vrijeme bilo pripremljeno brinu se mnogi članovi udruga organizatora, ali i mnogi pojedinci koji svojim volonterskim radom doprinose uspješnosti ove, ali i svih drugih priredbi koje organiziramo. Hvala svima na doprinosu organizaciji i volonterskom radu za ljepši i bolji naš lijepi Grad Đurđevac. Doprinos i entuzijazam volontera je nemjerljiv u ovakvim manifestacijama i bez njihova doprinosa zaista se nebi moglo sve organizirati kako priliči prigodi i osobi generala Mladena Markača u čiju čast manifestaciju "Podravina svojemu generalu" i organiziramo, a prigoda je obilježavanje sedme obljetnice izricanja oslobađajuće presude u Haagu.
Dođite i uveličajte ovu priredbu, provedite ugodnu večer u bogatom kulturno-umjetničkom programu i nagradite svojim odazivom volonterski rad svih koji su doprinijeli da sve bude organizirano kako je i zamišljeno. Hvala svima na doprinosu i Vama na odazivu. Dobro nam došli.

FOTO GALERIJA

Peski - Art Đurđevac

Izvor: Facebook

Izvorni autor: Peski - Art

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.