POLICIJA UHITILA NAPADAČA KAMENOM Žrtva i napadač poznaju se od ranije

06.10.2013. 14:30:54

Policija je uhitila muškarca osumnjičenog za napad na 34-godišnju ženu, koju je u petak na Trsteniku kamenom izudarao po glavi, zbog čega je završila u bolnici u dubokoj komi, doznaje se danas u splitskoj policiji. "Uhićen je muškarac za kojeg postoje osnove sumnje da je napao i teško ozlijedio ženu. Nad njim je u tijeku kriminalističko istraživanje nakon kojega će se dovesti pritvorskom nadzorniku", kazala je Ana Čepić iz splitske policije. Neslužbeno se doznaje kako se žrtva i osumnjičenik poznaju od ranije. Žena je teško ozlijeđena kada ju je u petak oko podneva na plaži Trstenik s leđa napao muškarac i izudarao kamenom po potiljku. Pronađena je kako bez svijesti leži u travi nakon čega je vozilom Hitne medicinske pomoći prevezena na Jedinicu intezivnog liječenja splitske bolnice, gdje se već treći dan nalazi u dubokoj komi te je priključena na respirator. Uz to što je 34-godišnjakinju teško ozlijedio, napadač joj je ukrao torbicu i pobjegao. (Hina) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.