POPLJUVAO KNIN nazvavši proslavu Oluje DERNEKOM I ‘ŠAČICI JADA KOJI SRAMOTE RIJEKU’

07.08.2015. 18:39:54

POPLJUVAO KNIN nazvavši proslavu Oluje DERNEKOM I ‘ŠAČICI JADA KOJI SRAMOTE RIJEKU’ poručio ‘malo vas je…’ Za sve one koji su zaboravili tko je on, to je bivši ministar koji je mirno gledo paljenje Hrvatske zastave u Beogradu i ustao u loži kad je Hrvatska zabila gol (vjerojatno je tražio zaleđe). Vjerojatno najomraženija osoba u Hrvatskoj bivši ministar iz Milanovićeve Vlade, Željko Jovanović, sazvao je presicu na kojoj je iznio svoja razmišljanja o viđenju proslave Oluje u Kninu. Naravno “vuk dlaku mijenja ali ćud nikad”, pročitajte izjavu ministra koji nikako da se pomiri da su njegovi istomišljenici s one strane granice na istoku. “U Kninu se opet dogodio dernek pod patronatom HDZ-a. Vidjelo se da je to Hrvatska koja je potpuno drugačija od ove otvorene, tolerantne Hrvatske. Hrvatska koju nudi HDZ je nacionalistička i konzervativna, Hrvatska prepuna nereda, kaosa i tenzija”, smatra Jovanović. Osim što saziva konferencije za medije, Jovanović komentira i po Facebooku. Osvrnuo se na Kontra Oluju i događaje u Rijeci. “Šačici jada koja sramote Rijeku poručujem: Malo vas je, malo vas je pičk….”, napisao je  Jovanović. 11828743_902922606443489_113605713096745149_n

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.