Poruka Slavku Liniću: 'Branitelji su stvarali ovu državu, a ne vi i Milanović!'

13.09.2013. 13:58:49

Nezavisni hrvatski dragovoljci u priopćenju za javnost kritizirali su izjave i postupke ministra financija Slavka Linića.

Priopćenje prenosimo u cijelosti.

 

"Poštovani gospodine Liniću, šutnja o Domovinskom ratu pojela je dobrim dijelom Domovinski rat i traži još. U najavi o smanjivanju „povlaštenih mirovina“ govorite o nama, braniteljima kao o najvećem teretu ove zemlje.

 

Gospodine Liniću, nismo mi povlaštna kasta nego ste to Vi i cijela Vlada. Prestanite nas degradirati, rugati nam se. Dosta je gospodine Liniću! Hrvatski branitelji su stvarali ovu Državu, a Vi se rugate ljudima koji su željeli da Lijepa naša bude prohoda u ovoj oputini što se demokracijom zove.

 

Naši prijatelji imenom i prezimenom, poginuli, ranjeni i oboljeli htjeli su da oživi Lijepa naša. Zato ja Vama, gospodine Liniću kažem ne prozivajte nas kao korisnike povlaštene mirovine. Nema države bez vlastitih heroja. Shvatite gospodine Liniću da smo Mi stvarali Državu, a ne Vi i gospodin Milanović", kaže se u priopćenju Nezavisnih hrvatskih dragovoljaca koje potpisuje Slavica Hruškar.

 

M.M. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.