Poziv na tiskovnu konferenciju

11.09.2014. 22:35:25

Poziv na tiskovnu konferenciju 12. rujna u 12 sati, Ljevaonica umjetnina Ujević, Šumečanski put br. 1 Vrijeme je za istinu o Pelješkom mostu! Nevjerojatna je to ružna priča i opasni presedan. Nema još jednog primjera da političari jedne države zloupotrebljavaju članove Komisije EU i nepotrebno troše novac, stotine tisuća eura kako bi naškodili svojoj državi. O tome će izvješće dobiti nova europska Vlada i Parlament. O tome će istragu morati provesti DORH. O tome će novinarske redakcije konačno morati objektivno izvještavati. Sloboda medija nije anarhija, nego obveza točnog obavještavanja javnosti. Izbjegavanje ili laganje je kažnjivo djelo. Članovi udruge „Pelješki most“ odlučni su ukloniti sve prepreke, i sagraditi poveznicu domovine sa njezinim krajnjim južnim dijelom. Tiskovnu konferenciju će voditi predsjednica udruge novinarka Branka Šeparović a biti će predstavljeni i kipovi anđela, Stepinčevih anđela koji uskoro stižu na obale budućeg Mosta. Za Udrugu Pelješki most Branka Šeparović, predsjednica

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.