PRED ŠOKIRANIM ZAGREPČANIMA: Policija prepriječila put tramvaju i uhitila maloljetnika!

13.03.2021. 08:43:00

Putnici tramvaja koji je prometovao zagrebačkom Šubićevom ulicom jučer su ostali su u šoku nakon što je policija zaustavila ZET-ovo vozilo prepriječivši mu put.

Čuvari reda i sigurnosti odlučili su se na nesvakidašnju akciju. Nakon što su zaustavili tramvaj upali su unuta i, prema prvim vijestima, priveli dvije osobe.

Intervencija je ostala zagontena, u prvi mah su iz PU Zagrebačke priopćili tek da je bila riječ o ‘redovitom postupanju’

No, kako zaustavljanje tramvaja radi uhićenja baš i nije svakodnevna stvar ipak je moralo postojati logičnije objašnjenje. Prema navodima Jutarnjeg lista radilo se o uhićenju maloljetnika za kojim je raspisana tjeralica.

Mladić je, dakle, poznanik policije koji u svom dosjeu ima kazne zbog provala i džepnih krađa. Navodno su ga policajci prepoznali dok je ulazio u tramvaj te nisu htjeli riskirati da neprimjetno izađe na idućoj stanici. 

Stoga su tramvaju prepriječili put te ga potom i priveli.

Izvor: Dnevno.hr

Izvorni autor: Daniel Radman/Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.