Predrag Pedja Mišić: Ovo je gospodo izdaja nacionalnih interesa

04.11.2016. 09:10:53

Kolektivno ludilo Uvijek netko drugi krivac. Sastaju se ovi oni, ovo ćemo ono ćemo, nismo znali, svi se čudom čude.

U uređenom društvu, državi, ovako nešto nemože se nazivati propustom, ovo je gospodo izdaja nacionalnih interesa. Ako vam nije bilo jasno poslije VUKOVARA, ŠKABRNJE, SREBRENICE, s kim imate posla, poslje Veljka Marića, Purde, moralo je biti. Ali ne dok na takvim mjestima rade podobni i nesposobni, Vi cete biti stalno u čudu. Svi mediji prenose vijesti uhapsili, ne gospodo to je teroristički čin oni su oteti Hrvatski državljani, da ne spominjem general, da je srpski gorilo bi i nebo i zemlja. A ne vi tražite pomoć od NATO-a. Nemate hrabrosti blokirati granicu, prekinuti sve moguće odnose,uhapsiti srpske zločince, pa onda pregovarati , Vi šaljete prosvijedne note. Jedan sat u srpskom zatvoru je godina vi se sastajete nakon pet dana. Zamislite da je general HVO-a i HV-a slao Karadžiću prosvijedne note, nebi danas bilo ni posavine ni Hrvata a ni Hrvatske. U normalnim zemljama ostavke i smjene bi prve na redu bile, a da mi to nismo. Stoga svoju nesposobnost ne prebacujte na druge, oni su posao odradili na žalost odlično. Jadni smo mi kad je kod nas sve tajno osim tajnih sluzbi. Možda sam u krivu, ali pometimo u svojoj kući da bi mogli vidjeti druge

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.