PREMIJERNO: Pogledajte spot Prljavog kazališta 'Možda dogodine'

24.05.2013. 22:44:21

24-5-2013- 22-20-11 Prljavo kazalište zaposlenije je nego ikad! Turneja im traje toliko dugo da jedva uspiju izbaciti novi singl, a za posljednji koji se zove Možda dogodine snimili su i spot! Točnije, animirali su ga. Spot premijerno možete pogledati na portalu DNEVNIK.hr te u inMagazinu! >> Prljavo kazalište: 'Htjeli smo izaći iz uobičajenog klišeja' Već su 6 mjeseci na putu, a dulje vremena kući neće biti sve do početka 2014. godine. No, ni kada se konačno usidre, ne čeka ih odmor. Jasenko Houra za svoje Prljavce u pripremi već ima novi materijal. Zapravo stari, budući da 15-ak pjesama nije stalo na aktualni album nazvan 'Možda dogodine'. Od punka i Novog vala do kultnog benda Prljavo kazalište je rock bend iz Zagreba koji je nastao 1977. godine, a kako i onda tako i sada glase za jedan od najpopularnijih bendova na području bivše Jugoslavije. Album 'Prljavo kazalište' smatra se jednim od najboljih debitantskih albuma u povijesti domaćega rocka, a dosad su snimili 14 studijskih albuma, posljednji 'Možda dogodine' pripremali su od 2010. godine, a objavili su ga u lipnju 2012. godine. Izvornu vijest i spot možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.