Pretučen brodski gradonačelnik Mirko Duspara

01.06.2013. 21:47:18

Prema neslužbenim informacijama, napadač je Ante Karin, nastavnik u OŠ Vladimira Nazora, bivši član HSP-a te aktualni član HSP-a dr. Ante Starčević.

Danas oko 14 sati, u brodskom trgovačkom centru Interspar "nokautiran" je gradonačelnik Slavonskog Broda Mirko Duspara. Prema neslužbenim informacijama, napadač je Ante Karin, nastavnik u OŠ Vladimira Nazora, bivši član HSP-a te aktualni član HSP-a dr. Ante Starčević. Nakon što je Dusparu verbalno izvrijeđao, Karin je nasrnuo na njega na način da ga je glavom udario u glavu. Kako, unatoč intervenciji zaštitara, Karin nije prestajao verbalno nasrtati na Dusparu, zaštitari su na njegovo traženje pozvali policiju koja je potom privela Karina. Zasad nije poznato koji su bili motivi napada. Nakon davanja izjave, Duspari je liječnička pomoć ukazana u kirurškoj ambulanti brodske bolnice. Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.