Prikazivanje filma „Moja voljena Hrvatska“ u Splitu

27.10.2015. 16:57:30

U organizaciji Hrvatske udruge Benedikt u petak, 30. listopada 2015., s početkom u 18 sati u dvorani Nadbiskupskog sjemeništa u Splitu, Zrinsko-frankopanska 19, prikazat će se dokumentarni film „Moja voljena Hrvatska“. Scenarij filma napisao je Hrvoje Hitrec, a redatelj je Jakov Sedlar. Film je životna priča legendarnog hrvatskog nogometaša Josipa Šimunića koji je 105 puta branio hrvatske boje. U filmu se nalazi mnoštvo nepoznatih ili malo poznatih snimki iz njegovoga života i karijere. Svojim izjavama o Šimunicu, ali i o razlozima igranja za Hrvatsku, film značajno obogaćuju osobe poput Modrića, Mandžukića, Srne, Rakitića, Kovača, Kranjčara te nekolicine stranih svjetski poznatih igrača i trenera. Svi oni svjedoče o Josipu kao sjajnom sportašu i čovjeku.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.