Proslavu Oluje u Kninu organizirat će hrvatski branitelji

30.01.2014. 12:32:04

Proslavu-Oluje-u-Kninu-organizirat-ce-hrvatski-branitelji_article

Ove godine obljetnicu Vojno redarstvene operacije Oluja, u Kninu će organizirati hrvatski branitelji. Svi će, kažu, biti pozvani i dobrodošli. Organizaciju neće odraditi jedna udruga, nego hrvatski branitelji zajedno, najavio je Josip Klemm, predsjednik Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata, dodajući kako su pripreme već počele. Ovo je prva najava organizacije obilježavanja Oluje u Kninu, detalja još nema. Rečeno je tek da odvajanja neće biti, da bi političari trebali dati više prostora braniteljima i da će Kninu vratiti pravu proslavu toga praznika, javlja radio Knin. Autor - Nives Hladnić-HRT INTERVJU J. KLEMMA ZA HRT MOŽETE POSLUŠATI OVDJE Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.