'Rame uz rame, brat uz brata': Podignimo transparent 'Olujom do pobjede, lustracijom do Hrvatske!'

20.09.2014. 14:36:49

Udruga Urbana desnica je akciju dogovorila sa Stožerom za obranu hrvatskog Vukovara, a nakon održanog sastanka SOHV je potvrdio akciju. Na obljetnicu pada Vukovara dana 18. 11. 2014. godine 50-metarski transparent bit će podignut u Vukovaru na jednoj lokaciji. Udruga Urbana desnica je akciju dogovorila sa Stožerom za obranu hrvatskog Vukovara, a nakon održanog sastanka SOHV je potvrdio akciju, navodi se na Facebook stranici Urbane Desnice. Pozivaju sve civilne organizacije koje podržavaju POTPUNU LUSTRACIJU, da se organiziraju i 18.11. pojave u Vukovaru. SVI U VUKOVAR! Rame uz rame, brat uz brata..., navodi se u pozivu Urbane Desnice
naslov OBAVIJEST:

Dana 18.11.2014., na obljetnicu pada Vukovara, 50-metarski transparent bit će podignut u Vukovaru na jednoj lokaciji. 

Akciju smo dogovarali sa Stožerom za obranu hrvatskog Vukovara, a nakon danas održanog sastanka SOHV je potvrdio akciju.

Ovim putem pozivamo sve civilne organizacije koje podržavaju POTPUNU LUSTRACIJU, da se organiziraju i 18.11. pojave u Vukovaru.

SVI U VUKOVAR!

Rame uz rame, brat uz brata...

Uredništvo
Udruga Urbana Desnica
Neprofitna organizacija · 3.999 ljudi se ovo sviđa
· 16 sati · Izmjenjeno ·
OBAVIJEST: Dana 18.11.2014., na obljetnicu pada Vukovara, 50-metarski transparent bit će podignut u Vukovaru na jednoj lokaciji. Akciju smo dogovarali sa Stožerom za obranu hrvatskog Vukovara, a nakon danas održanog sastanka SOHV je potvrdio akciju. ... Prikaži više
 
  • Autor: A. Pranjić
  • Photo: Jurica Galoic/PIXSELL
Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.