Sabor jednoglasno izglasao Deklaraciju: 'Ovi događaji pokazuju da je Šešelj presudio Haškom sudu'

26.11.2014. 15:19:39

HDSSB-ov Josip Salapić je rekao da ''nećemo dopustiti da nas pomahnitali luđak vrijeđa''. Deklaraciju u vezi odluke Međunarodnog kaznenog suda za bivšu Jugoslaviju o privremenom puštanju optuženika Vojislava Šešelja na slobodu hrvatski Sabor jednoglasno je izglasao sa 104 glasa 'za'. Jadranka Kosor pročitala je deklaraciju i poručila: ''Ovi događaji pokazuju da je Šešelj presudio Haškom sudu''. HDSSB-ov Josip Salapić je rekao da ''nećemo dopustiti da nas pomahnitali luđak vrijeđa''. Zajedništvo saborskih zastupnika na kraju je pohvalila Ingrid Antičević Marinović. ''Pokazali smo zajedništvo kad su u pitanju nacionalni interesi'', kazala je. U Saboru moraju raspravljati zbog žrtava koje su ubijene, mučene, silovane i zatvarane, rekao je Dragutin Lesar.  
  • Autor: A. Pranjić
  • Photo: Patrik Macek/PIXSELL
Izvorni članak možete pogledati OVDJE  

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.