SAČIĆ VRATIO RASPUDIĆU: Iz vaših akademskih visina u Saboru ste postupili necivilizirano

20.10.2021. 09:16:00

U jučerašnom žestokom okršaju dvojice zastupnika – Hrvoja Zekanovića i Nine Raspudića oko izbora ravnatelja HRT-a u jednom je trenutku Raspudić poručio Zekanoviću: “Vi se HDZ-ova oporba, a mi smo oporba HDZ-u, jer upravo vas takve trebaju – primitivne, neuke, marginalne, uvijek spremne uprskati svaku akciju, sramite se!”

To je bio "okidač" za umirovljenog generala i saborskog zastupnika Željka Sačića (Hrvatski suverenisti) koji je na svom Facebooku reagirao , nazvavši govor Raspudića nekontroliranim i nekulturnim ispadom.

Ovo je njegova objava:

Kolega Raspudić, Vaš današnji (neočekivani, frapantno nekulturni i nekontrolirani) ispad u Hrvatskom saboru grubo je uvrijedio i omalovažio stil i način života politički aktivnih (ali i svih drugih) tisuća i tisuća marljivih, društveno odgovornih, savjesnih, radišnih, pravdoljubivih hrvatskih mladića i djevojaka, koji se za razliku od Vas (iz mnoštva razloga) nisu mogli visoko stručno obrazovati, školovati, stručno usavršavati i kulturno uzdizati.

Naime, svi su oni na različite, neke druge (teze, mukotrpnije, požrtvovnije i solidarnije, pa i požzivot i zdravlje opasnije) načine bili (i jesu) od velike koristi za svoje obitelji, za društvenu zajednicu, za hrvatski narod i hrvatsku državu. Stoga je krajnje neprihvatljivo i necivilizirano od Vas tako brutalno i javno, “urbi et orbi” u visokom hrvatskom domu, u Hrvatskom saboru, sve njih paušalno etiketirati kao :
“primitivne, neuke, marginalne, uvijek spremne uprskati svaku akciju”. 

Kolega Raspudić, sjetite se (u Vašim akademskim visinama) da od davnih davnina i svi drugi ljudi koji su (po Vašim kriterijima): “primitivni, neuki, marginalni”, svejedno i ipak zaslužuju sve naše poštovanje kao ljudska bića i kao Božja djeca, osobito dok časno, pošteno i odgovorno žive svoje živote, ne čineći nikakva zla i kriminalna djela drugim ljudima !!!


Izvor: Portal dnevnih novosti

Izvorni autor: Dražen Šemovčan Šeki/Foto: fah

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.