Sajam braniteljskog poduzetništva u Rijeci

01.09.2014. 21:02:32

Gospodarska i turistička manifestacija „Sajam braniteljskog poduzetništva“, na kojemu se predstavlja 20 braniteljskih zadruga, obrta, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstva i udruga iz cijele Hrvatske danas je svečano otvoren na Trgu 111. brigade u središtu Rijeke. Branitelji poduzetnici ponudili su na sajmu, koji će trajati do 5. rujna, pekarske proizvode i slastice, sireve, suhomesnate proizvode, usoljenu ribu, med i proizvode od meda, vina, sokove, likere, ulja i drugo. Gradonačelnik Vojko Obersnel istaknuo je da je riječka gradska uprava sa zadovoljstvom prihvatila pokroviteljstvo sajma, koji je u Rijeci postao tradicionalan i koji je odlična prilika za promociju proizvoda s braniteljskih gospodarstava. Oganizator sajma Vladimir Jašarević rekao je da se sajmom braniteljskog poduzetništva nastoje povezati zelena i plava Hrvatska te su na njemu zastupljeni izlagači iz gotovo svih dijelova Hrvatske, od Slavonije i središnje Hrvatske do Istre, Kvarnera i Dalmacije.  

Izvor: Narod.hr/h

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.