SAKRIVENI VIDEO: Pogledajte što je ”Brena” radila sa srpskim vojnicima za vrijeme rata

02.06.2017. 10:43:22

Skrivena snimak ”Lepe Brene” u uniformi Vojske Republike Srpske snimljene u Brčkom ratne 1993. godine. Iako je ova poznata srbijanska pjevačica demantirala natpise da je ikada bila u uniformi Vojske Republike Srpske, video pokazuje jednu sasvim drugu sliku. Jedan hrvatski objavio niz sličnih fotografija ”Lepe Brene” snimljenih u Brčkom te iste ratne 1993. godine. Na videu koji objavljuje 24sata.info lijepo se vidi da nikakav strah ne postoji u ”Breni”, iako je u medijima izjavljivala da je tada radi vlastite sigurnosti obukla lažnu vojnu uniformu koju je nosila za potrebe snimanja spota. Paradiranje, davanje izjava za medije, pozivanje na “razloge za slavlje”, razlozi su koji daju jednu sasvim drugu sliku o ovom događaju. “Imajući u vidu razlog svoje posjete, ”Brena” u svom stilu bila je i obučena. Sivomaslinaste šarene hlače i sako ostavili su utisak hrabre žene koja se vraća svojim korijenima”, komentar je koji možemo čuti u video snimku. Međutim, Lepa Brena je kazala nešto sasvim drugačije – “nikada nisam obukla uniformu vojske Republike Srpske”.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.