Sedma gardijska brigada slavi 25. obljetnicu

14.10.2017. 22:15:51

Misom u kapelici sv. Jurja, u povodu završetka borbenog djelovanja i povratka Sedme gardijske brigade s ratišta, počelo je obilježavanje 25. obljetnice varaždinskih "Puma". Proslava će se, uz edukativne programe, sportske i vjerske manifestacije, izložbe, tribine, koncerte te predstavljanje jubilarne poštanske marke posvećene toj brigadi, nastaviti sve do Badnjaka. Članovi "Puma" aktivni su i u miru sudjelujući u nizu akcija i humanitarnih programa. "Slijedi nastavak borbe za našu domovinu na ovaj način, jedan novi način, da potičemo ljude i motiviramo mlade ljude da ostaju u Hrvatskoj. Da i sami doprinosimo svojim odricanjem", kaže Draženko Mikac iz Udruge veterana 7. gardijske brigade "Puma".

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.