ŠIBENSKI UDVDR: ‘Klemmov odlazak na razgovore sa srpskim veteranima triska je u lice svakom branitelju’

07.10.2016. 15:40:27

OGORČENI Poljička, kako je rekao, vrijeđa i osobno to što se baš Josip Klemm proglasio pozvanim za nekakve pregovore sa srpskim veteranima.
Miljenko Poljičak, predsjednik Udruge dobrovoljaca i veterana Domovinskog rata iz Šibenika smatra da pristajanje predsjednika Udruge specijalne policije iz Domovinskog rata Josipa Klemma na razgovore sa srpskim ratnim veteranima u Novom Sadu vrijeđa svakog poštenog hrvatskog branitelja. “Protiv toga smo da se u razgovorima sa srpskim ratnim veteranima uopće govori o važnim stvarima za hrvatske branitelje, jer zna se tko se u prošlom ratu branio a tko napadao. Možemo razgovarati s njima, ali da ćemo na taj način nešto postići ne vjerujemo. Za bitne stvari postoje državne situacije, a o tome zašto se Srbija ponaša kao mini sud u Haagu i smatra da može suditi svim borcima iz država bivše Jugoslavije najmanje može pregovarati Josip Klemm”, kaže Poljičak za šibenik.in. Poljička, kako je rekao za spomenuti portal, vrijeđa i osobno to što se baš Josip Klemm proglasio pozvanim za nekakve pregovore sa srpskim veteranima. “Mislim da tako isto misle i skoro svi članovi naše udruge. Pa taj Klemm u 555 dana prosvjeda u Savskoj ulici nije napravio ništa da bi osnažio dignitet Domovinskog rata, a kamoli da je dao koji prijedlog zakona kojim bi se pomoglo potrebitim braniteljima, te pronašli naši ubijeni i nestali. Zapravo su napravili kontraefekt, svojim su ponašanjem dignitet Domovinskog rata i narušili. Sva ta ekipa oko Klemma i tih predsjednika braniteljskih udruga trebala je dati svoje mandate na raspolaganje da su imali i malo morala.A sad su se pozvali kompetentnim za razgvore sa srpskim veteranima koji su napali našu zemlju. Mogu slobodno reći da su ti Klemmovi pregovori triska u lice svakog poštenog branitelja”, dodao je Poljičak koji smatra da je riječ samo o spinu iz Srbije koja želi što prije ući u Europsku uniju pa skuplja jeftine ‘bodove.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.