Skupnik Nikola Knežević najbolji Hrvatski vojnik

11.05.2019. 10:37:55

  Da Udbina od oslobođenja Hrvatske od Srpske agresije nije vidjela veću aktivnost Hrvatske vojske to je istina. Naime danas 10. svibnja 2019 na povijesnom Krbavskom polju odvilo se takmičenje za najboljeg Hrvatskog vojnika. U takmičenju su sudjelovali i vojnici stranih prijateljskih zemalja inače pripadnici „NATO“ snaga. Titulu naj boljeg odnio je skupnik Hrvatske vojske i pripadnik specijalnih jedinica Nikola Knežević. Takmičenje je popratila izložba naoružanja Hrvatske vojske koju su u centru Udbine sa zanimanjem razgledali mještani, a posebno je obradovala Udbinsku djecu. Na kraju kao i obično Hrvatska vojska prisutne je počastila ukusnim vojničkim grahom koji su dijelile neumorne tete koje inače pripremaju i dijele hranu našim vrijednim vojnicima.

 

 

 

 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.