SOHV: Marko Perković Thompson se pobjednički vraća u Knin!

23.06.2015. 21:40:24

Marka su izgnali iz Knina zabranom njegova koncerta u sklopu proslave Oluje prije dvanaest godina. Hrvatski suverenisti od tada u Čavoglavama strpljivo,mirno i dostojanstveno pokazuju jugofilima koliko su spremni podnijeti za nacionalni ponos. Ove godine će im Marko Perković Thompson i stotine tisuća domoljuba pokazati da je pravda dostižna. U vremenima kada jugofilne oligarhije pokušavaju zadati konačni udarac teško stečenom minimumu jedinstva u Hrvatskoj, još jednom ćemo im pokazati koliko su daleko od svog prljavog cilja. SOHV podržava i pozdravlja plemenitu odluku Odbora za organiziranje proslave Dana Pobjede u Čavoglavama da proslavu 20 obljetnice presudnog trenutka hrvatske državnosti ove godine organizira u Kninu. S vjerom u Boga i hrvatski narod. Stožer za obranu hrvatskog Vukovara

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.