Srpski navijači ponovno BRUTALNO izviždali HRVATSKU HIMNU u Beogradu (VIDEO)

11.01.2016. 10:58:57

Osim zvižduka upućenim hrvatskoj himni i zastavi, krcata Arena je zviždala i zastavama Njemačke, Turske, Mađarske i Crne Gore. Na otvaranju EP u vaterpolu u Beogradu Srbija je uvjerljivo svladala Hrvatsku 13-6, a uoči same utakmice održana je ceremonija otvaranja. A kao već po starom običaju srpski navijači zviždali su na sve što ima veze s Hrvatskom. Prvo je izviždana naša zastava, a nakon toga i himna “Lijepa naša”. I dok neki srpski mediji samo pišu o zviždanju predsjedniku Srbije Tomislavu Nikoliću, Telegraf je ipak napravio korak više pa tako donosi naslov: “Sramota! Hrvatska himna je ponovo izviždana, ništa nismo naučili”. “Očigledno ništa nismo naučili i ponovo smo propustili priliku da pošaljemo sjajnu sliku u svijet i pokažemo da smo sjajni domaćini. Daleko od toga da nećemo biti, ali…”, piše Telegraf. Osim zvižduka upućenih hrvatskoj himni i zastavi, krcata Arena je zviždala i zastavama Njemačke, Turske, Mađarske i Crne Gore.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.