Stožer za obranu hrvatskog Vukovara: Kajin besramno laže!

20.06.2014. 16:26:54

Na aktualnoj saborskoj sjednici Damir Kajin je grubo iskoristio poziciju saborskog zastupnika za ponavljanje laži kako se referendumom koji je podržalo 632 000 građana RH, oduzimaju prava nacionalnim manjinama. To je laž. Rezultati referenduma primjenit će se samo u slučajevima kada se silovanjem zakona, kršenjem istih, te ignoriranjem volje stanovništva, nameću rješenja bez zakonskih, etičkih i žrtvoslovnih osnova. Svakom prosječno informiranom građaninu u Hrvatskoj to je jasno. Tamo gdje je međunarodnim ugovorima ili suglasnom voljom lokalne zajednice primjenjena dvojezičnost, ne mijenja se ništa niti se prava oduzimaju bilo kome. Ponavljamo, SOHV je na referendum bio prisiljen grubim, nasilnim, protuustavnim i protuzakonitim postavljanjem ćiriličnih natpisnih ploča na zgrade u državnom vlasništvu u Vukovaru, unatoč protivljenju gradskog vijeća i lokalne zajednice. Ponavljamo, nije bilo volje vladajućih za iskrenim i argumentiranim dijalogom. Ignorirali su volju saborskih zastupnika za raspravom u Saboru te odbijali stručna, pravna pojašnjenjenja očitih zakonskih kontradikcija. Damir Kajin je poznat po „širokom shvaćanju istine“ pa mu je i don Vinko Puljić nakon izrečenih laži uputio poruku „Zašto tako i toliko lažete Damire Kajin“? Poznat je Kajin i po svome antifašizmu i čednosti pa je istog trena otišao u jednodnevnu saborsku mirovinu (sve po zakonu) zbog visine iste, isti dan se vratio i nastavio, po svjedočenju saborskih kolega ispijati četvrtu i petu bocu piva u saborskom kafiću te sa blaženim izrazom lica otpočeo spavanje, ležerno zavaljen na klupu istinskog narodnog zastupnika, osiguranog jednodnevnim odlaskom u mirovinu.. Priložit ćemo vam i snimku gospodine Kajin. Poznat je taj samozvani borac za pravdu po desetljetnoj šutnji o kriminalu njegovog partijskog druga, suradnika i prijatelja, kojeg se sjetio tek u predizbornoj kampanji, a najveće postignuće mu je fašistička zabrana gostovanja hrvatskog pjevača u Istri. Simpatizeri Slobodana Miloševića zato kod njega dopuštenje za nastup imaju trajno. Vjerovat ćemo da je Kajin istrčao lažima, naglo probuđen iz „pivskog“ spavanja na saborskoj sjednici. Winston Churchill davno je rekao – “Fašisti budućnosti nazivat će se antifašistima.” Stožer za obranu hrvatskog Vukovara Referendum-istina-23.12.2013. Referendum-obrana-18.02.2014.

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.