Tenkisti Hrvatske vojske: Ostojićeva policija čuva četničke spomenike, a ruši naše svetinje

29.01.2015. 22:41:51

Očito je da miševi iz rupa (ne)znaju kako izgleda HOS-ova oznaka iz Domovinskog rata  HRVATSKA policija štiti ćirilične ploče u Vukovaru, ne smeta im crvena petokraka koja je 90-ih razarala Hrvatsku a nalazi se na službenim web stranicama i spomenicima antifašista grada Splita, ne smetaju im spomenici poginulim srpskim ‘borcima’ u Borovu selu, ne smeta im spomenik poginulim četnicima u Golubiću kod Knina, ne smeta im što danas određeni broj četnika koji su ubijali i palili po Hrvatskoj prima braniteljsku tenkistimirovinu u Hrvatskoj, ne smeta im što četnici i četničke vođe koji su agresorski palili i ubijali po Hrvatskoj sjede na visokim dužnostima u državnim upravama i primaju plaće i honorare u Hrvatskoj, ne smeta im kolona vozila i vozača koji nose četnička obilježja koja su se nosile paleći, razarajući i ubijajući po Hrvatskoj 90-ih za vrijeme Domovinskog rata….., ‘Njihov’ najveći problem su hrvatski branitelji. Policija – sigurnost i povjerenje, da ali možda u nekoj drugoj državi. Bez naloga ili bilo kakve službene najave splitska policija prije nekoliko sati, doslovno je oštemala natpis ‘Za dom spremni’ sa spomenika poginulim pripadnicima IX. bojne HOS-a u ulici Ruđera Boškovića u Splitu. Po čijem zahtjevu (ne)zna se, ali policajac koji je razbijao natpis bio je maskiran, a oko njega 20-ak naoružanih kolega!! Sramota je do čega smo došli, pored ovakvog katastrofalnog stanja, u državi Hrvatska policija bavi se oškrnjivanjem spomenika pobjedničke vojske. Pitamo se kako spavaju takvi ljudi ako imaju ljudskost i ako su ljudi? ‘Za Dom Spremni’ stoji u službenom grbu IX bojne HOS- a, u Statutu IX bojne HOS-a koji je službeno ovjerila državna uprava Republike Hrvatske i Hrvatska se u Domovinskom ratu pod tim istim grbom krvavo branila od srbo – četničkog agresora i agresorske vojske Jugoslavenske narodne armije (JNA), i jako dobro pamtimo koja su obilježja oni nosili u vrijeme dok su agresorski rušili, palili i ubijali po Hrvatskoj 90-ih u Domovinskom ratu. http://hr.wikipedia.org/wiki/IX._bojna Rafael_vitez_Boban Počelo se prijetiti preko medija da će se i spomenik ukloniti….., i zato ćemo stati ponovo u obranu, ali sada od samih sebe…. Pozivamo sve veterane, branitelje i braniteljske udruge da se očituju i stanu u obranu spomenika naših suboraca koji su krv lili za vrijeme Domovinskog rata. IX. Bojna HOS-a “Rafael Vitez Boban” na raspolaganju smo….. ‘ZAJEDNO U RATU, ZAJEDNO U MIRU’ Zajednica Veterana Oklopno Mehaniziranih Postrojbi Hrvatske Vojske

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.