Teška prometna nesreća blizu Zadra: Poginulo je dvoje ljudi...

20.05.2020. 13:26:00

Dežurni županijski državni odvjetnik u Županijskom državnom odvjetništvu u Zadru Emilio Kalabrić je, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave zadarske, postaje prometne policije, obavio očevid prometne nesreće koja se dogodila jutros u 9.30 sati na Županijskoj cesti 6007, 12. kilometru ceste Zadar-Ražanac. (20.5.2020.)

Prema dosad utvrđenom, prometna nesreća dogodila se kad je vozač (1942.) osobnog vozila marke Hyunda Accent upravljao tim vozilom iz Ražanca prema Zadru i zbog, za sada neutvrđenih razloga, skrenuo na suprotnu stranu kolnika te udario u stablo pored kolnika.

Na mjestu nesreće smrtno su stradali vozač osobnog vozila i supruga vozača (1947.) kao suvozačica, dok je treća osoba koja je kao putnik bila na stražnjem sjedalu zbog zadobivenih ozljeda vozilom hitne pomoći prevezena u Opću bolnicu Zadar.

Nakon provedenog očevida, županijski državni odvjetnik naložio je da se vozilo preveze u krug PU Zadarske, te da se tijela preminulih prevezu u Opću bolnicu Zadar radi obavljanja obdukcija te izuzimanje tjelesnih tekućina radi provođenja toksikološkog vještačenja.

      

Izvor: 24sata.hr

Izvorni autor: Pino Šale/Katarina Bitići/foto: Marko Dimic/PIXSELL

Autor: