Thompson na Danima piva u Karlovcu

19.08.2014. 08:55:29

Pjevač čiji je svaki koncert glazbena priča za sjećanje, Marko Perković Thompson nastupit će na Danima piva 2014. u Karlovcu u srijedu, 28. kolovoza. Svaki Thompsonov koncert sjajna je glazbena, ali i emotivna priča koju publika prati u 'transu' od prvih do posljednjih taktova. Thompson u pratnji banda na svakom koncertu obožavateljima želi pružiti vrhunski audiovizualni doživljaj upotpunjen nebrojenim hitovima, a športsko-rekreacijski centar Korana gdje će se koncert i održati bit će ispunjen do posljednjeg mjesta. Najstariji pivski festival Dani piva Karlovac 2014. održat će se na velikom prostoru Športsko-rekreacijskog centra Korana u Karlovcu od 22. do 31. kolovoza. Ovogodišnji Dani piva, prema riječima organizatora, donose brojne novitete i iznenađenja, od novog vizualnog identiteta, preko četiri festivalske pozornice pa sve do bogate gastronomske ponude. Sve to, naravno, prati najveći izbor hmeljnog napitka, kao i brojne degustacije. Zabavni program također nikada nije bio bogatiji, a za najbolju zabavu do ranih jutarnjih sati ove će se godine pobrinuti: Maja Šuput, Vuco, Dubioza kolektiv, Klapa Intrade, Hladno pivo, Thompson, Massimo, Jole, Ivan Zak, Jelena Rozga. Ulazak na festival je slobodan. (J.Kn.) Izvorni članak pogledajte OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.