To je pravi heroj! Na ramenima spuštao radnika s vrha dizalice

01.04.2019. 14:34:37

Radnik je zajedno s poginulim kolegom dizalicu razmontiravao i tada je nešto na njoj puklo. Jedan radnik je tada pao i na licu mjesta poginuo, dok je drugi polomljene ruke, noge i glave ostao visjeti gore Policija je u ponedjeljak oko 9.10 sati zaprimila dojavu da je u kampu na području Funtane u Istri radnik pao s građevinske dizalice i poginuo. Drugi radnik ostao je zatočen na dizalici te je na intervenciju spašavanja radnika s dizalice poslano tri vatrogasna vozila i pet vatrogasaca. POGLEDAJTE VIDEO: [video width="640" height="360" mp4="http://portal.braniteljski-forum.com/wp-content/uploads/To-je-pravi-heroj-Na-ramenima-spuštao-radnika-s-vrha-dizalice.mp4"][/video] Kako doznajemo, radnik je zajedno s poginulim kolegom dizalicu razmontiravao i tada je nešto na njoj puklo. Je li to bila sajla ili neki komad metala još uvijek se ne zna.

Foto: čitatelj24sata

Jedan radnik je tada pao i na licu mjesta poginuo, dok je drugi polomljene ruke, noge i glave ostao visjeti gore. Vatrogasci su ga uspjeli spustiti oko 10.30 sati.

Foto: Ivan Grgat/24sata

Na mjestu događaja je policija i državni odvjetnik koji provode očevid. Na tom dijelu gradilišta obustavljeni su radovi, a pristup gradilištu je zabranjen. POGLEDAJTE VIDEO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.