Tomasović: Tuđmanov spomenik će s policijom ubuduće čuvati i branitelji

21.05.2013. 19:39:50

Predsjednik splitske HVIDRA-e, Mario Tomasović, komentirao je policijsku zaštitu koju je dobio novopostavljeni spomenik prvom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu na zelenoj površini kod pothodnika. - Nevjerojatno i bizarno djeluje sama činjenica da u Splitu hrvatska policija čuva novootkriveni spomenik provom hrvatskom predsjedniku dr. Franji Tuđmanu. Postavlja se pitanje od koga ga čuva, tko su ti ljudi koji bi svojim postupanjem išli oskvrnuti taj spomenik i koji su njihovi motivi? Radi se o divljacima, vandalima i barbarima koji sebe smještaju u lijevu liberalnu kategoriju koja njeguje toleranciju, demokraciju, dijalog, čuvanje kulturne baštine, a zapravo su najgora vrsta primitivaca i vandala koji su spremni na najdestruktivnija djelovanja. Urbana ljevica u svom jurišu otkriva svoje pravo lice netrpeljivosti i nedemokracije - kazao je Tomasović. Najavio i da će ubuduće uz policiju spomenik čuvati i hrvatski branitelji. - Po mom sudu policija sigurno ima određene razloge i sigurnosne procjene na temelju kojih čuva taj spomenik. Što se nas tiče, od danas pa ubuduće spomenik dr. Franji Tuđmanu će s hrvatskom policijom, od 0-24 sata, čuvati i hrvatski branitelji - poručio je Tomasović. Njegovoj inicijativi pridružila se i Udruga branitelja veterana 72. bojne Vojne policije Split.

INES BRAJEVIĆ Foto: CROPIX

Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.