Trinaesti dan prosvjeda hrvatskih branitelja

02.11.2014. 11:34:04

Već je trinaesti dan kako naši 100% ratni vojni invalidi prosvjeduju ispred Ministarstva branitelja, koje je po funkciji sve, samo to nije. Unatoč hladnoći i lošem zdravlju, ljudi su odlučni da i dalje nastave sa prosvjedom. Jučer, na Dan mrtvih prosvjednici su na smjenu odlazili obići grobove svojih najmilijih, obitelji i suboraca, vodeći pri tome računa da uvijek netko ostane na mjestu prosvjeda. Kažu kako je božično drvce već naručeno, te razgovaraju o već i o organizaciji blagdanskih dana koje nam donosi Božić. To samo po sebi dovoljno govori o tome kako su prosvjednici spremni ostati ispred Predragovog ministarstva koliko god treba. Pozivamo sve da se pridruže našim braniteljima. Izvorni članak možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.