Tučnjave u Splitu i Trogiru, više ozlijeđenih

30.06.2013. 10:19:01

Splitski i trogirski policajci imali su pune ruke posla u prvim satima nedjelje, kada je u dvije tučnjave ozlijeđeno više osoba. Kako je izvijestila splitsko-dalmatinska Policijska uprava, prvo je u Trogiru u 2,45 sati ispred ugostiteljskog objekta na Obali kralja Zvonimira u međusobnom sukobu ozlijeđeno više osoba, od kojih jedna ima ubodne rane. >> Muškarac koji je izazvao dramu u Splitu pušten na slobodu Oko četiri sata u jednom stanu u splitskoj Kopilici potuklo se više osoba. Neslužbeno se doznaje kako su u stan koje koriste dvije osobe došla tri njima poznata muškarca, uslijedila je svađa a onda i fizički sukob u kojem su dvije osobe ozlijeđene. Navodno se radi također s ubodnim ranama. Ozlijeđeni su odvezeni u splitsku bolnicu. Policija za sada ne zna težinu ozljeda koje su zadobile osobe u ta dva sukoba jer još traje liječnička obrada. (Hina) Izvornu vijest možete pogledati OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.