U KNINU PRIVEDENE DVIJE ŽENSKE OSOBE KOJE SU LIJEPILE PLAKATE SA SLIKOM DARKA PAJIČIĆA

12.03.2014. 23:47:01

U-KNINU-PRIVEDENE-DVIJE-ZENSKE-OSOBE-KOJE-SU-LIJEPILE-PLAKATE-SA-SLIKOM-DARKA-PAJICICA_article

Za sada još uvijek neslužbeno, doznajemo da je policija u Kninu u PP Knin, danas u večernjim satima navodno privela dvije ženske osobe za koje policija sumnja da su na javnim mjestima lijepile plakate sa slikom Maloljetnog dragovoljca Domovinskog rata Darka Pajičića, kojega je teško u Vukovaru povrijedio policijski službenik Saša Sabadoš, kada je Pajičić pokušao skinuti dvojezičnu ploču. U koliko je ova informacija točna budući da policija još ništa nije službeno priopćila očekujemo daljnji razvoj situacije. Jednako tako, ipak iz dobro provjerenih izvora držimo da je informacija o privođenju na informativni razgovor točna, u tom smislu biti će znakovito po kojem slovu zakona su iste privedene, da li će biti prekršajno ili kazneno sankcionirane kao i to da li će iste biti zadržane u postaji na kriminalističkom istraživanju u kontekstu davanja izjave ili će se možda prema istima odrediti mjere zadržavanja do daljnjega , što bi uključivalo da će iste noć provesti u pritvoru te ako se radi o prekršajnom djelu iste bi nakon toga bile sutra vođene nadležnom sudcu Prekršajnog suda. Dočim, pak ako se u istrazi utvrdi osnovana sumnja u počinjenje kaznenog djela tada bi se djevojke sprovele u Istražni centar Županijskog suda u Šibeniku. Uskoro o svemu OPŠIRNIJE. D.T.H Izvorni članak pogledajte OVDJE

Autor:

Važna obavijest:

Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu PDN dopušteno je samo registriranim korisnicima.

Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu PDN te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.